Gulyás szerint csak úgy segítik az elítélt Gruevszkit, ahogy minden menekültstátuszt szerzett menekültet

Gulyás Gergely a mai Kormányinfón egy pillanatra elfelejtette, hogy a Fidesz propagandája szerint a menekülteknek elvileg nincs olyan jó dolguk Magyarországon. Gruevszkinek igen, és a kancelláriaminiszter azt állítja, mindenki hasonló elbánásban részesül.

Gulyás Gergely az RTL kérdésére beszélt a Kormányinfón Nikola Gruevszki elítélt volt macedón miniszterelnök magyarországi státuszáról.

Az én ismereteim szerint olyan mértékben segítik a magyar hatóságok, amilyen mértékben minden menekültstátuszt szerzett menekültet segítenek - fogalmazott.

Ez azért érdekes, mert pl. mintegy két héttel ezelőtt a külügy egyik helyettes államtitkára a szökésben lévő volt miniszterelnökkel a 444 szerkesztősége mellett titkos találkát bonyolított le. Szijjártó Péter pedig büszkén jelentette ki a Parlament falai között, hogy ő a jövőben is konzultálni fog a Gruevszkivel.

Ezek szerint a magyar külügyminiszter minden menekültstátuszt szerzett személlyel személyesen szokott találkozni? Ja, és a nagy mentsükmegeurópátamigránsoktólmegakereszténységet lózungokat harsogó kormányunk minden menekültnek lakást és őrizetet biztosít? Akkor az bizony legalább egy "hoppá" típusú" felkiáltást ér...