Tádám: Az Orbán politikájával nagyon elégedett Thürmer Gyula is indul a főpolgármesteri címért

Vajon kinek az érdekében? Talált, süllyedt! Így teszik nevetségessé a főpolgármesterválasztást.

Az Orbán vezette Fidesz gyakorlatilag bármit és bárkit bevet annak érdekében, hogy lejárassa az ellenzéki főpolgármester-jelölteket, illetve, hogy a főpolgármesteri pozícióval megtartsa hatalmát az ősszel nagy eséllyel ellenzékivé váló fővárosban.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen szerény főpolgármesteri kínálattal kell beérniük a budapestieknek, tulajdonképpen egy fakockás tulok, egy fideszesekkel polgármesterként bizniszelő cinkos, egy mániákusan üvöltöző és egy jogerősen elítélt herevasalt agyhalott közül lehetett választani. Tádám, dobpergés: egészen eddig!!! Most ugyanis a Fidesz győzelmével korábban nagyon elégedett, Orbán politikai teljesítményét nagyra értékelő, egykori vérvörös kommunista Thürmer Gyula is beszállt a budapesti roncsderbibe.

Thürmer Gyula pártelnök a Munkáspárt főpolgármester-jelöltje

- jelentette be a Munkáspárt budapesti sajtótájékoztatóján.

És akkor most egy kis emlékeztető, hogy a mindenkori megélhetési politikusok mintapéldánya, Thürmer Gyula hogyan vélekedett tavaly a Fidesz tisztességtelen eszközökkel elnyert kétharmados győzelme után:

A Munkáspárt megítélése szerint a Fidesz győzelme megfelelt a magyar társadalom többsége elvárásainak. A szavazók domináns része a Fidesz kormányzását úgy ítélte meg, hogy belpolitikai stabilitást teremtett. Örülünk a stabilitás megőrzésének, örülünk annak, hogy a Fidesz győzelme lehetővé teszi a magyar függetlenségi politikának és a keleti nyitás politikájának folytatását. És örülünk annak is, hogy olyan párt győzött, melynek álláspontjával migráció kérdésében a Munkáspárt álláspontja is megegyezett.

 

Van még kérdés? Ugye, hogy nincs…

(Főkép: Szegedi Kattintós)