"Bréking": Vajna Tímea kiakadt az álhírek miatt :-D

Timike az az ember akivel már minden is megtörtént, hiszen ő soha nem unatkozik, soha nem pihen, és zajlik körülötte az élet, méghozzá úgy, ahogyan azt egy átlagember el sem tudná képzelni. Most azonban még nála is betelt a pohár.

Arról már több ízben értekeztünk, hogy a rendkívül nehéz sorsú, mindennapjait mély gyászban töltő (már amikor éppen nem Cannes-ban, Párizsban, vagy Görögországban luxusnyaral) özvegyasszony nem túl erős színészi képességekkel van megáldva.

De most egy olyan sztori látott napvilágot szegény Timikéval kapcsolatban, ami - bármennyire is furcsa leírni ezt - de még vele sem történt meg korábban.

Történt ugyanis, hogy korábban összefüggésbe hozták a nemrég elhunyt Ambrus Zoltánnal, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjával. Azt állították, hogy Vajna Tímea nem érti, mi ez a nagy figyelem a művész halála körül. Az álhír hatására pedig annyira felbőszült az egyik nem túl tájékozott olvasó, hogy megfenyegette az „üzletasszonyt”.

Egy nő nekem esett a belvárosban a fánkozóm környékén, épp, miután megjelent rólam valami álhír Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban. Fel akart lökni, majd azt mondta, előveszi a kését és nyakon szúr, mert ezt érdemlem. Ezek az álhírek, amiket bizonyos emberek elhisznek, borzalmas károkat tudnak okozni.

- mesélte Timcsi a fánkozója közelében történt váratlan támadásról.

És éppen ezen utolsó mondata miatt íródott ez a rövid cikk, hiszen abban, hogy "az álhírek, amiket bizonyos emberek elhisznek, borzalmas károkat tudnak okozni" - kivételesen tökéletesen igaza van.

Gondoljunk csak a Gönczi-Marsi duóval fémjelzett TV2 munkásságára, aminek egyik műsorában ő is szerepelt, de ennek az állításnak a bizonyítására említhetnénk bármelyik, az ország nagy részét lefedő, roppant szervilis, közpénzekkel telepumpált szervilis és szánalmas propagandagyárát.

Valóban borzalmas károkat okoznak az álhírek, no, meg főként azok a választók, akik azokat kérdés nélkül nyelik. Elég, ha csak az elmúlt 9 évre, és az ország állapotára tekintünk...

077

Borítókép: Instagram/timeavajna