Vajna Timike könnyek között vallott Gönczi Gábornak a TV2 műsorában - videó

Ha Marsi vezet fel egy interjút, amiben feltűnik Gönczi, ráadásul az ország egyik legszervilisebb, leggusztustalanabb párosa mellett a főszereplő egy Cannes-ból, Párizsból, mesés görög útról nemrég hazatérő, Lamborghinit áruló, Andy Vajna örököseként tengődő, rendkívül megtört, gyászoló özvegy, bizonyos Vajna Timike, méghozzá a kormánypárti propaganda mocskától hosszú évek óta bűzlő TV2 Tények Plusz című műsorában, azt neked is látnod kell!

Nem tudni, hogy pusztán a nézettség generálása, vagy szegény Timikét érő, egyre inkább elszaporodó támadások ellen indított „mosdatás” volt a műsor célja, estleg mindkettő, de az biztos, hogy RENDKÍVÜL ŐSZINTE, megható percek következnek, melyekből kiderül az is, hogy Timi mostanában leginkább feketét hord, már ha egyáltalán kimegy az utcára, amit nem nagyon szokott, kivéve persze, ha a nagy szegénységben, szomorúságban, nyomorúságban a könnyeit törölgetve beül egy méregdrága autóba, vagy éppen pár héten belül kiruccan egy kicsit Cannes-ba, Párizsba,  Görögországba

Ezen a képen is látható, hogy Timi igazat mond, hiszen itt éppen egy sötét, félmilliós ruhában szelfizett egy budapesti luxushotel budijában.

vajna_budibol

Mondjuk Párizsban mégis kiment az utcára, ráadásul úgy tűnik, az összes fekete ruhája éppen a mosatlanok között volt:

timcsike_2

És akkor jöjjön a gyomorforgató álhírgyárban látható produkció:

Figyelem! Ma jön a második epizód, amiben a nehéz sorsú özvegy az anyagi gondjairól vall, szóval ne csináljatok programot. Azt egyelőre nem tudni, hogy a műsor alatt, a TV2-n fut-e majd egy számlaszám, ahova az adományokat lehet küldeni az üzletasszonynak.

Fotók: Instagram/TímeaVajna