Két holland jutúber úgy gondolta, jó ötlet behatolni az 51-es körzetbe - nem volt az

Az amerikai rendőrség őrizetbe vette őket.

A mindössze 20 éves Ties Granzier és a nála egy évvel „bölcsebb” Govert Sweep elfogásuk után közölték a rendőrökkel, hogy el tudták olvasni a táblákat, amiken az állt, hogy tilos a területre lépni, csupán nem nagyon érdekelte őket a figyelmeztetés. Olyannyira nem, hogy még filmeztek is a teszttelepen.

A meggondolatlan akcióért akár hat hónapos elzárást is kaphatnak, jobb esetben mindössze 500 dolláruk bánja majd a kalandot. Igaz, akár mindkét büntetés is megkaphatják. Még utóbbi esetben is kijelenthető, hogy olcsón megúszták, hiszen állítólag a szeptember 20-ra meghirdetett Rohamozzuk meg az 51-es körzetet! Facebook-eseményre érkeztek, ami történetesen a híres 51-es körzet (egyes elképzelések szerint itt található az amerikai kormány titkos, földönkívüliek holttesteit is tároló laboratóriuma) lerohanására buzdít.  Az amerikai légierő pedig már korábban figyelmeztette a kíváncsiskodókat, hogy a tervük igencsak veszélyes.

Arról, hogy ezzel ellentétben mindezt az orbánnyalonc, földönkívüliekkel rendszeresen találkozó Pataky Attila jó ötletnek tartja, csak szerinte legalább 10 millió ember szükséges a támadás végrehajtásához (eddig több mint kétmillión igazolták vissza az eseményt Facebookon), itt írtunk.