Az, hogy a kormány egyre szánalmasabb módon igyekszik titkolni, hány vendégmunkás van Magyarországon, felér egy beismerő vallomással

Jakab Péter nem adja fel. A sunyi módon a válasz elől kitérő Orbán-kormány pedig a titkolózásával csak azt bizonyítja, hogy olyan brutális számok vannak a háttérben, amelyeket egyszerűen nem hozhatnak nyilvánosságra, pláne a választások előtt.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Jobbik frakcióvezetője azt szeretné megtudni, hogy hány vendégmunkás érkezett már az országba Orbán migránskaravánján, elvéve a magyarok munkáját.

Miután az első két alkalommal sokatmondó kitérő manőverekkel menekültek előle a fideszes politikusok, harmadszorra is nekifutott, és a következő kérdést szegezte Varga Mihálynak:

Érti egyáltalán, hogy mit kérdeztem?

Nos, természetesen pontosan érti, értik, éppen ezért titkolják mindenáron az igazságot. Teszik ezt egyre beszédesebb, szánalmasabb módon, hiszen ezúttal Tállait bízták meg azzal, hogy reagáljon, amit meg is tett, a korábbi alkalmakhoz hasonlóan annyit írt Jakab érdeklődésére, hogy a korábbi „válaszukat”

változatlanul fenntartják.

A korábbi „válasz” (még nagyjából sem merték beismerni az adatokat) persze éppen annyit ért, mint Orbánnak egy salátástál, semmit.

Egyébként 2015 és 2017 között hazánkban nőtt a legnagyobb mértékben (113 százalékkal) az Európai Unión kívülről érkezőknek adott tartózkodási engedélyek száma.

De a kormány rendkívül átlátszó, egyre nevetségesebb menekülése minden adatnál beszédesebb.

- írta Facebookon az esettel kapcsolatban Jakab.