Na, akkor végre az Origó is megmagyarázta a veréseget, ami amúgy ugye győzelem :D

A Magyar Nemzet tegnapi cikkét nehéz übernyalni a témában, de azért az Origó is megmutatta, hogy a kormányfő ánusza köré rendeződött nyaller-versenyben nem véletlenül érnek el rendre előkelő helyezést.

Szóval, ahogy tegnap is kiderült, az van, hogy Budapest a rendszerváltást követően többségében baloldali vezetésű város volt. Tehát, bár a Fidesz nem vesztett, hanem győzött, itt amúgy nem szokott annyira győzni. És a szocik meg Gyurcsány a hibás, hogy bár győztek, nem győztek annyira.

És ha ez nem lenne elég egyértelmű, akkor lássátok meg és vigyázó szemetek Párizsra vessétek, mert:

Bár a legutóbbi választásokhoz képest meglepő lehet a mostani végeredmény, Európa országaiban és a tengerentúlon már jó ideje a nagyobb városokban jellemzően a liberális-baloldali erők, míg vidéken a jobboldali-konzervatív pártok az erősebbek.

(...)

A vasárnapi önkormányzati választáson tehát nem történt más, mint az, ami az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, vagy éppen Európa legnagyobb részén szokásos. 

Áhá! Tudtuk ám, hogy a külföldi szavazókon túl háttérhatalmi összeesküvés világuralomra törő liberális erő szállták meg Budapestet!44!!!4!!!!4!!!4444!4