A Fidesz teljesen kiborult azon, hogy Jakab Péter beült Orbán helyére

Kocsis Máté sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ezek a dolgok igazolják a "fegyelmi változtatások szükségességét".

Tegnap Jakab Péter elfoglalta Orbán Viktor helyét a parlamentben. Az arrogáns, pökhendi, lekezelő fideszes nagyurak pedig látszólag nem voltak képesek elviselni, hogy van, amikor visszanyal a fagyi.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az eset után sajtótájékoztatót tartott, ahol arról beszélt, hogy az Országgyűlésben szerdán történtek is igazolják a fegyelmi változtatások szükségességét. A "fegyelmi változás" egyébként konkrétan azt jelenti, hogy akár egy hónapos kitiltás, illetve egyéves fizetésmegvonás járhat az Orbán-kormány által „renitensnek” bélyegzett parlamenti képviselőknek. 

Kocsis Máté szerint Jakab Péter akciója "deviáns és provokatív magatartás", ami az Országgyűlés mindennapi munkájába nem fér bele.

Akinek volt gyerekszobája ilyet nem csinál. Jakab Péter egy "piti politikai kalandor", aki minden eszközt megragad 15 perc politikai hírnévért - fogalmazott.

Az ország lakosságának jelentős része szerint viszont Kocsis Máté a deviáns, provokatív, piti politikai kalandor, úgyhogy ők egészen biztosan jót szórakoztak a fideszes hisztérián, amit a Jobbik frakcióvezetője kiváltott. Mi is.