Ide vezet Orbánék határtalan gyűlöletkeltése

A helyiek elüldözték Gyergyóditróból a két Srí Lanka-i péket.

Tegnap mi is beszámoltunk arról a rendkívül erős és büszke hírről, miszerint  a Hargita megyei Gyergyóditróban is célba ért a fideszes hülyítés, miután elterjedt a hír, hogy migránsokat telepítettek a községbe.

Migránsmentes Ditrót akarunk. Nem fogjuk engedni, hogy elvegyék, ami a miénk

- nyilatkozta a portálnak egy tipikus kormánypárti szavazóként leírható, gyergyóditrói nő.

Nemrég pedig kiderült, hogy a Srí Lanka-i munkavállalók a közhangulat és az őket ért fenyegetések miatt feladták a Gyergyóditróban bérelt lakásukat, és a közeli Gyergyószárhegyre költöztek.

Utóbbi településen remélhetőleg jelentősebb szürkeállománnyal bírnak a helyi lakosok.

Az egész történetben a legszebb az, hogy a vendégmunkásokat azért vették fel, mert a munkaerőhiány miatt hónapok óta nem találtak EU-s munkavállalókat. Gyergyóditró büszke népe pedig a jelek szerint, ha friss pékárut nem is, de a propagandát kérdezés nélkül nyeli majd a jövőben is.

Apropó propaganda, ha csak egy kicsit képesek lennének tájékozódni ezek az emberek, vagy éppen itthon Orbán bólogatáson kívül nem sok mindenre alkalmas szavazói, tudnák, hogy hazánkba például tízezrével érkeztek és érkeznek a vendégmunkások éppen a kiégett despota migránskaravánján, pont a munkaerőhiány (sikertelen) csillapításának céljából. Ja és még valami, azt se felejtsük el, hogy a milliókat sikeresen behülyítő pocakos és bagázsa már rég betelepített az országba 20 000 unión kívülről érkező embert.