Orbán most éppen Star Warsosat játszik - videó

Gyermeki örömöt csalt a Farkas Bertalannal való találkozás a jóllakott napközisként vigyorgó populista „vezér” arcára, talán ezért nem tudott figyelni a távolság betartására sem. Persze Orbánt, Gulyást, vagy éppen Dzsudzsákot látva tudjuk, ebben az országban nem mindenkire vonatkoznak a szabályok.

A miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Farkas Bertalant az eddigi egyetlen magyar űrutazót, az utazás negyvenedik évfordulója alkalmából. Orbán sokat készülhetett arra a remek poénra, mellyel Farkast fogadta, ez a remek „nyitás” így hangzott:

Azt hittem, űrhajóval jön!

Most, hogy könnyesre nevettük magunkat, nézzük azt a videót, amivel a miniszterelnök roppant szórakoztató Facebook-oldalán számolt be a találkozóról:

Ha már Csillagok háborúja, akkor ez a korábbi videó sokkal jobban illik Orbánhoz:

Bár, most, hogy másodjára megnéztük a kormányfő oldalára kitolt alkotást, beugrott valami, valóban van értelme ennek a videónak. Emlékeznek még Jabbára? Na, őt most csak úgy idetesszük azzal a megjegyzéssel, hogy „Ikertornyok”...

Jabba

Azért megnyugtató, hogy Orbánnak, aki "nem ért rá" arra, hogy Brüsszelbe menjen, mennyi mindenre volt ideje mostanság. Tényleg, vajon hogy állhat Jabba, akarom mondani Orbán uborkája?

Borítókép forrása: Facebook