Kocsis Máté Bayer Zsoltnak fejtette ki, hogy "nem lehet komolyan venni az ellenzéket"

E két személy társalgása pedig már önmagában kifejezi, hogy a magyar kormány annál inkább komolyan vehető.

A - mint mindig - színvonalas műsor alaphangját az a mostanság sűrűn futtatott lemez adta, amiről hetek óta tudtuk, hogy a lejátszóba kerül majd és agyon fogjuk hallgatni. Ez pedig nem más, mint a felhatalmazási törvény. 

Összefogllava: ez az, amit a komolyanvehetetlen aljas ellenzék nem akart megszavazni, pedig a kormánynak kizárólag egy célja volt vele, minket védeni. És mostmár ideje lenne bocsánatot kérniük Orbán Viktortól, akárcsak az egész sorosista-brüsszelista Uniónak. (Hogy egyébként milyen salátatörvények kerültek elfogadásra az elmúlt hónapokban, melyek kontroll nélkül csorbíthattak alkotmányos alapjogokat, lényegtelen az orbánista szavazó számára.)

Szóval, a liberális jogértelmezők diktatúrát kiáltottak, pedig itt nagyon nagy demokrácia van ám! És "ezek után az ellenzék meg van sértődve, hogy nem lehet komolyan venni" - jelentette ki Kocsis Máté Bayer Zsoltnak.

Annak a Bayer Zsoltnak, aki a fideszes demokráciaértelmezést már létezésében hitelessé teszi. Bayer Zsolt demokratikus narratívájában ugyanis bármilyen, a Fideszével ellentétes vélemény „reakciós propagandának” minősül. Mint azt már jó párszol megfogalmaztuk, Zsolti rendre úgy böfögi az éterbe a habonyi lózungokkal vegyített kormánypropagandát, és úgy játszik vérgőzös erkölcs-, ízlés- és politikaikommunikáció-rendészt, hogy ő erkölcstől, becsülettől, jóízléstől és kulturált politikai kommunikációtól mentesen vegetálva pihenteti évek hosszú sora óta a valagát a Fidesz által megposhasztott közéleti állóvízben. Ő bátran anyázhat, flufferezhet, libsizhet, mindenkit elküldhet a büdös picsába, mi több, pogromra szólíthat fel, hiszen ő a nagy NER ötös számú tartóoszlopa, első számú médiacsicskája, aki a képzelt hatalmi pozíció adta magaslatról bármikor alpári suttyósággal taposhat a tömeglelkekbe. 

Bayer Zsoltnak ez a demokrácia, amit kitartói, Kocsis Máté és felsőbbrendű társai teremtettek. Maguknak. Nerisztán hatalmi csápjainak szoros ölelésében ugyanis szabad ám a vélemény! Egészen addig, amíg az a Lendvay utcában megírt szövegekkel tökéletes átfedésben van. Sőt, a magyar jogállamiság annyira patent, hogy a Lendvay utcában megírt kérdésekre az állampogár nemzeti konzultálva válaszolhat a Lendvay utcában megírt válaszokkal. Aki pedig nem azokkal szeretne válaszolni, az sorosbérenc. Ezt pedig általában első kézből Bayer Zsolttól tudhatja meg a kollaboráns.

Ugye, hogy mennyivel komolyabban vehetőbb a Fidesz-KDNP-kormány az ellenzéknél?