Úgy tűnik, a civilben NER-milliárdos Ungár Péter még mindig nem tett le az ellenzék bomlasztásáról

Most épp Varga-Damm Andrea-Sneider Tamás páros interjúval "támad" az Azonnali.

Nem olyan régen  írtunk róla, hogy furcsa mód megszaparodtak az Ungár Péterhez közel álló Azonnalin az ellenzéket, és különösképp a Jobbikot szapuló „véleménycikkek”. Ez már akkor is erősen elültethette az emberben az afféle gondolatokat, hogy Schmidt Mária civilben NER-milliárdos fia inkább az ellenzék bomlasztását tűzte ki célul, mint a kormányváltást. 

Mindezt ráadásul sikerült a trianoni megemlékezések kapcsán azzal is megfejelni, hogy az Azonnalin a cikkek fölött akaratlanul is az arcába ugrott az olvasónak a Schmidt Mária által vezetett, közpénzzel súlyosan kitömött Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapitvány (KKETTKK) kisfilmje, ami a trianoni békeszerződés 100. évfordulójával kapcsolatban készült. Az efféle hirdetésekért pedig általában fizetni szokás. Meg is kerestük az alapítványt, hogy milyen feltételek mellett futtatja produktumukat az Ungár-féle médium, de egy hét alatt sem érkezett válasz.

Ha pedig vannak nerpénzek, azok nem csorognak hiába: az Azonnali nem tett le a Jobbik szapulásának projektjéről. Most épp egy Varga-Damm Andrea-Sneider Tamás páros interjúval igyekeztek támadó alakzatot felvenni. Hogy ez miért különösen érdekes, arról Szotyori-Lázár Zoltán, a Jobbik politikusa tett közzé egy Facebook-bejegyzést:

Ungár Péter egyébként mintegy két héttel ezelőtt a Facebookon közölte: "Ha egy újságban nem tetszenek a publicisztikák nem a többségi tulajdonost kérdezzük föl. Ez az Origo-Fidesz módszertan." 

És vajon mi van akkor, ha valakinek az állami hirdetések nem tetszenek egy ellenzéki médiumnál?