Omladozik a 190 milliárdos stadion, mint a NER

Mi sem lehetne helyénvalóbb metafórája az Orbán-rendszer falainak repedezésének, mint hogy az általuk alig több mint fél éve felhúzott 190 milliárdos stadionból betontömbök hullanak ki.

Még nincs egy éve, hogy Németh Balázs, a közmédia általunk kitartott "riportere" ellátogatott az új Puskás Stadionhoz, és kitolt mellkassal kijelentette:

Előállt az a méltatlan, tarthatatlan, talán szégyellnivaló helyzet, hogy itt volt Magyarország és a magyar főváros egy normális nemzeti stadion nélkül. Most ez pénteken megoldódik.

Tette azért, mert 2019 novemberében végre átadták az új Puskás Stadiont. Azt a stadiont, ahol elméletileg nézők előtt rendezik majd meg szeptember 24-én a Bayern München–Sevilla Szuperkupa-döntőt.

Bár a Nemzeti Sportközpontok tagadta a 24.hu információját, hogy azért kezdték el átvizsgálni a tavaly átadott új nemzeti stadion homlokzatát, mert az épületről lehullott egy betondarab, a 444 fotókat kapott arról, ahol látszik, honnan vált le a betondarab, és mekkora volt. 

Fotó: 444.hu

Mint írják, a táblát aztán elvitték, kb. embernagyságú, nagyjából 200 kilós lehet.

Mindeközben éppen Mészáros Lőrinc kapott arra 150 milliárd forintot, hogy atlétikai stadiont építsen Budapesten. Mindeközben Szijjártó Péterre egyre jobban ráég a jachtozása, és az is most lett felelevenítve, hogy 2006-ban még Lukasenka ellen tüntetett. Ja, és a Fidesz épp annyira félti a hatalmát, hogy a borsodi időközi választáson már elindulni se engedi az ellenzék jelöltjét.

Az ezek alkotta betontöm, ami kizúdult a NER homlokzatából is lehet vagy 200 kiló...