Boldog pillanat: Az egyébként gyanúsított fideszes képviselő körbevezette a vadhajtást a Parlementben

Persze, nincs ebben semmi váratlan, a műpénisszel a farzsebében közlekedő vadhajtás szellemi szintje sebészi pontossággal igazodik Boldog Pistáéhoz.

Boldog Pistát nem kell bemutatni, ő az a fideszes politikus, akit miközben hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel gyanúsítanak, kiváló Facebook-bejegyzéseivel szórakoztatja azokat, akik fogékonyak a kétbites tartalmakra.

A Tarlós István szerint is "kificamodott lelkű, bamba lúzer" Bede Zsolt vezette Vadhajtások.hu nevű, neonáci Fidesz-szavazók lelkét cirógató zugfirkász egyesületet sem kell bemutatni, ők azok, akik a magyar helyesírás szabályait, a stilisztikai, etikai, erkölcsi és minden egyéb újságírásra vonatkozó normát zárójelbe téve igyekeznek Orbán Viktornak és nertársainak ánusza köré spirálba rendeződni. Illetve, nem is zárójelbe téve, mert ahhoz minimum tudni kellene az említettek létezéséról. Ja, s lehet már nem is Orbán Viktor ánusza a legizgatóbb, mert a Fidesz kedvéért műpénisszel a seggében közlekedő Bede Zsolt nem is olyan régen megsértődött a kormánypártok galád módszereire.

Ez ugyanakkor nem zavarja Boldog Pistát, hiszen júliusban Bede Zsolttal való online frigyüknek végre szerelemgyereke is született. A fogantatás körülményeit pedig az Index ledarálása okán osztotta meg a Kétpón (is) nagy tiszteletnek örvendő fideszes honatya:

Persze, gondoltuk, hogy István nem a Washington Posttal a kezében ébred reggelente, és ezt azóta is igyekszik nyomatékosítani. Ma például úgy, hogy megsétáltatta Bede Zsoltot a Parlamentben:

Legalább már tudjuk, hogy nem csak az online sajtóról, az "illusztris vendég" fogalmáról is meglehetősen különös elképzelése van a fideszes honatyának. Igaz, politikusi nívójába tökéletes illeszkedik a Vadhajtások világképe.