Úgy tűnik, többfunkciósak a Fidesz médiacsicskái

A Pesti TV bedezsoltja, Bohár Dániel is olyan propagandista, aki nem csak az orbánista médiumnál veszi fel a fizetését, hanem a közpénzszivattyúként működő lakájintézet, az Alapjogokért Központ Központinfóját is felolvasgatja. Aligha kedvességből.

"Mindig is tudtam, hogy magyarnak lenni a legnagyobb öröm, de közben felelősség. A hazáért dolgozom minden nap, minden erőmmel" - állítja magáról Bohár Dániel a Pesti TV honlapján. A hazáért munkálkodás pedig többnyire abban merül ki, hogy a magyar televíziózás legfájdalmasabb trash-csatornáján libernyákozik, illetve a fideszes és jegybanki pénzekből működő Alapjogokért Központ Központinfo nevű propagandacuccait olvassa fel.

Például ezt:

Úgy tűnik, az Alapjogokért Központ figurái többfunkciós lakájok, a stratégiai igazgatójuk, Kovács István például külön képzést indított arról, hogy hogyan kell a "balliberális véleményt" elnyomni a Facebookon. Ő korábban dolgozott az orbánista kutatóintézetnél, a Nézőpontnál is.

A "hazáért dolgozni" ily módon igen jövedelmező lehet, főleg a belterjes lakájközegben, ahol a szakmai hozzáértés, az újságírói etika, vagy az erkölcsösség eddig sem volt sem cél, sem elvárás.