Orbán kedvenc, egyre inkább kormánypárti bulvároldallá silányuló sportlapja úgy érezte, közölnie kell, mit üzen a stadionok miatt károgóknak az arrogáns Szijjártó

Ezúttal nem a pocakos vezért kényeztették Szöllősi Gyuriék, hanem Szijjártó Pétert, aki a válogatott tegnapi sikere után (ezúton is gratulálunk a csapatnak) úgy érezte, mindenképpen üzennie kell azoknak, akik szerint gond, ha egy kormánynak fontosabb a stadionok építése, mint az egészségügy, a gazdaság, az oktatás, vagy éppen a bérek és a kivándorlás tragédiájának megoldása.

Ennek Facebookon adott hangot, a felelőtlen, sokszor maszk nélkül közlekedő, Indokínában olyan “nyomot hagyó” külgazdasági és külügyminiszter, ami miatt egy normálisabb országban lemondott volna az adott politikus:

A szervilizmustól egyre inkább bűzlő Nemzeti Sport pedig úgy érezte, a pökhendi miniszter reakcióját közölnie kell.

Petikére visszatérve, tudod az a nem jó, hogy ennél sokkal, de sokkal fontosabb lenne, pláne egy világjárvány idején, ha az egészségügyi rendszer, vagy éppen a gazdaság állapota miatt károgókat tudnád elhallgattatni, de őket nem tudod, mert az elmúlt 10 évben még mélyebbre süllyesztett egészségügy romokban hever, teljes szektorok állnak a csőd szélén, emberek százezrei szintén, a kormány válságkezelése pedig totális kudarc. 

Mert tudod, egy világjárvány idején pláne nagyon hiányzik a 90%-ban ürességtől kongó stadionokba pumpált brutális mennyiségű közpénz, no meg az is, ami a strómanok zsebeiben tűnt el.

Első lépésként mondjuk az is elég lenne, ha vállalnátok a felelősséget mindezért és nem kellene 2022-ig várni erre, de tudod mit? Türelmesek vagyunk, az már nem sok idő. Hajrá, magyarok!