Orbán: "Sokat gondolkodtam, hogy szabad-e egy miniszterelnöknek egyáltalán vitába szállni a világ legkorruptabb szereplőjével"

A kormányfő péntek reggeli Kossuth Rádós szereplésével kapcsolatban megint csak hosszú percekig tartó néma pislogást tudtunk produkálni. Valahogy így:

Valószínűleg a magyarok többsége is így van ezzel, mert nagyon már káromkodni sincs kedve senkinek, főleg így karácsony előtt. Ja, igen, a karácsony... A karácsony, ami Orbán Viktor szerint most "kiskarácsony" lesz, ámbár még fogalma sincs, hogy hogyan, mert december 18-án ezt eldönteni ugye korai lenne.

Van viszont nekünk egy Soros Györgyünk, akiről bárhol, bármikor lehet beszélni az értelmes témák helyett. Szóval, azon túl, hogy Orbán Viktor ma reggel mindenkit arra kér, érje be idén kiskarácsonnyal, szólt arról is, hogy bravúrra volt szüksége, hogy elhárítsa azt a sok milliárd eurós kárt, amit Magyarországnak akart okozni Soros György. Neki. Volt. Szüksége. Bravúrra. Hogy megmentsen nekünk sok milliárd forintot. 

És nem is akárhogy:

"Sokat gondolkodtam, hogy szabad-e egy miniszterelnöknek egyáltalán vitába szállni a világ legkorruptabb szereplőjével, de ha én nem teszem meg, akkor nem száll vele szembe senki" - mondta.

A hősök tényleg köztünk járnak. Illetve csak egy. A HŐS. Ha valahol szilveszterkor esetleg felcsendülne Bonnie Tyler I need a hero című száma, mi magyarok azért énekeljük mellé azt is, hogy nem-nem! Nekünk már nincs szükségünk, mert nekünk van Orbán Viktorunk.

Amúgy az megvan, hogy a világ legkorruptabb emberétől vett fel 900 milliárd forintnyi hitelt? Akinek a pénzén mellesleg évekig tanult is. De sebaj, mert tudjuk, hogy Orbán Viktor csak megmenti nekünk a milliárdokat, Magyaroszágon soha nem tűnnek el az uniós pénzek és felcsúti gázszerelőkből sem lesz Forbes-listavezető.