Végre: Pataky Attila exkluzív interjút adott a Ripostnak

A teljes interjú a ripost7 március 2-i lapszámában olvasható, amiért fizetni kellene, azt meg nem szeretnénk, ezért csak részleteket láthattunk Pataky Attila kitárulkozásából. De a netre feltöltött expozéja is bőven elegendőnek bizonyult a teljes átszellemüléshez.

Nehéz lenne az olvasottakat elmesélni, így álljon itt szórul szóra Pataky Attila és a Ripost ismeretlen szerzője között zajló beszélgetés egy fontos momentuma:

Szó szerint gyilkos düh tombolt bennem, konkrétan el is terveztem, hogy mit teszek. Elszántan ébredtem aznap reggel, készen álltam rá, hogy elmenjek a végsőkig. Ahogy ott feküdtem az ágyban, a tetőablakon besütött a nap első sugara és rávetült a párkányon álló Újszövetségre. Akkor hirtelen ráeszméltem, mire készülök. Megszállt valami isteni nyugalom, és rájöttem, hogy soha többé nem akarok haraggal, gyűlölettel élni. Aznap reggel fordultam a szeretet felé.

- vallott Pataky az életét meghatározó egészen elképesztő pillanatról, mikor is a fény megvilágította az Újszövetséget.

Tavaly nyáron egyébként hasonlóan világrengető élményéről számolt be: Akkor azt mondta, hogy a Balaton felett is látott már "furcsa objektumot".

Ha elméletét nem is, járvány alatti munkáját azért a magyar kormány jutalmazta közpénzből: bár elmaradt az EDDA amerikai koncertje, az erre kapott 24 milliós támogatást nem kellett visszaadniuk.