Magyarország, 2017: fideszes nyuggerkommandó támad arra, aki nem tölti ki a konzultációs ívet

Magyarország, 2017: fideszes nyuggerkommandó támad arra, aki nem tölti ki a konzultációs ívet
Fotó: zsurpubi.hu

Igen, ez valóban megtörtént: fideszes mammerek tépték meg otthonában Weszely Ernő vak zongora- és harmonikaművészt. A magyarázat rendkívül egyszerű, mindenki ismeri, a világegyetem legevidensebb elmélete, a Föld összes problémájának, az univerzum minden rossz energiájának az Alfája és az Omegája: a Soros-terv.

Elképzelésink szerint az eset úgy történhetett, hogy közvetlenül a délutáni alvást követő Balog Zoltán-féle imalánc után, de még a köztévé délutáni híradója előtt néhány fideszes, agyhalál közeli állapotban leledző nyugdíjas Soros-konzultáció promózásra indult. Orbán beszédeket mormolva, migráns fajtalankodástól rettegve, ámde a rezsicsökkentésnek feltétel nélküli szeretetet és támogatást biztosítva, csak egy cél lebegett a szemük előtt. Az, hogy a gyűlöletpropaganda által hitvánnyá vált elméjük utolsó megmaradt foszlányait előkaparva minél több nemzeti konzultációs ívet küldessenek vissza. Mert az kell. Mert az megvéd minket. Olyan, mint a Halálcsillagon a sugárpajzs. Amúgy áthatolhatatlan, de ha nem vigyázunk, és nem figyelünk kellően, nem küldjük vissza elegen, a Soros-hálózat fizetett ügynökei beszivárognak mindenhova (is), és véget érhet a világ.

Szóval, Weszely Ernő vak zongora- és harmonikaművész lánya fordult a Reflektor bloghoz azt követően, hogy a 65 éves zenészt a lakásában inzultálták a Soros-terv ellen küzdő nyugdíjasok, miközben a kormány Soros-tervről szóló konzultációs ívének kitöltésére buzdítottak.

„Múlt héten hétfő délután 3 óra körül apám hallotta, hogy valamit bedobtak a postaládájába, aztán rögtön csöngettek. Megkérdezte, hogy ki az, egy nő válaszolt, hogy bedobtak egy füzetet a postaládába, ezzel kapcsolatban akarnak vele beszélni. Úgy fogalmaztak, hogy "tájékoztató anyagot hoztak Soros Györggyel kapcsolatban".
Apám kinyitotta az ajtót és két nyugdíjas nő állt ott, aki azt kérdezte tőle, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt.
Apám kerek-perec közölte velük, hogy nem, "megkukázta", kidobta a kukába. Ezzel annyira kihúzta a gyufát, hogy a nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros bérenceztek. Pár másodpercig tarthatott az egész.
A szomszéd vetett véget a helyzetnek, amikor kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Apám csak állt ott csodálkozva, hogy mi a fene történt, a nénik meg "úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak” – fogalmazott a nő.

Az Index megkereste Weszely Zsuzsát, aki elmondta, hogy az ügyben nem tettek feljelentést, de édesapjának szándékában állt megírni a vele történteket Bús Balázs kerületi polgármesternek, akivel jó viszonyt ápolnak.

A szavak elfogytak. De tényleg. Egy dolgot lehet felidézni, amit már korábban megírtunk:

Az országot fideszes ragadozó nyuggerek ejtették fogságba, akik a Fidesz-közleményekben megjelenő adatokat 20 éveseket megszégyenítő módon tudják bármilyen indokolatlan helyzetben visszaidézni, és ezáltal úgy érzik, ők is részesei a hatalomnak, segítik Viktor munkáját, aki ezt majd meghálálja (értsd.: pl. egy 1,6 százalékos nyugdíjemeléssel megveszi őket kilóra).

2018-ban még felszabadíthatjuk az ő "Grazba zárt" elméjüket, de ami még fontosabb, saját magunkat is.