Vegyünk mély levegőt: Bayer szerint az ellenzék hülye, és az ellenzék szokott gyűlölködni! :D

Igen, mondja ezt a Fidesz ocsmánysággenerátorának ötös számú tartóoszlopa. Szokás szerint nem tudni, hogy a kimaxolt szolgaszerepe írat le vele ilyen sorokat, vagy a fizetett fröcsögés már teljesen ráhúzódott a hipotalamuszára. Lényegében mindegy, tudjuk, hogy Zsolti a kormánypárti médiában közéleti erkölcsrendészként van jelen, aki mindig szépirodalommal és kulturált érvalapú kommunikációval igyekszik tematizálni a közbeszédet. És mindez természetesen hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország aranykorát éli. (Komolyan, milyen cuccot toltok ti? :D)

Zsolti sorai tegnap reggel a Magyar Idők hasábjain hagyhattak mély érzelmi nyomokat a kétbites tartalomra fogékonyak lelkében:

„Orbán eléggé pontosan leírta az ellenzék állapotát, és ezekről a szegény hülyékről kifejezetten korrektül beszélt. (Amúgy gyalázkodni kizárólag ez az ellenzék szokott, ugyanis az esélytelenség tényleg gyűlöletet szül – Orbán ezt is elmondta. Jól tette.) Orbán eléggé pontosan elmondott mindent az ország állapotáról, elmondta mindazt, amire büszkék lehetünk, a makrogazdasági mutatókon át a bankrendszer állapotáig, a családtámogatásokig, a termékenységi ráta feltornázásáig, és azt is őszintén elmondta, hogy még korántsem vagyunk a célnál, nem dőlhetünk hátra, de az irány helyes” – fogalmazott.

Próbáljuk meg ezt értelmezni! Gyűlöletkeltő ellenzékről beszél az a Bayer Zsolt, aki amúgy a következő szofisztikált töltetekkel szokta emelni a közbeszéd és a kampány színvonalát:

Pl. akkor, mikor mocskos muszlimok kegyetlenkedéséről ír, majd rájön, hogy nem muszlimokról van szó, de az üzenetet azért hasznosnak véli továbbra is.

Vagy, amikor gendermarházza a pápát.

Vagy itt: „Te felülsz az álmok foltos indián lovára, és ellovagolsz hamar a kurva anyádba.”

Vagy itt: „Juhász, nincs kedved szopni?”

Vagy itt: „Csak egy hájfejű, becstelen geci vagy. Fogd meg szépen Szanyi barátod kezét, és takarodjatok a picsába.

Vagy itt: "Van egy ötletem, menjenek maguk a picsába!”

Vagy itt: „Ehhez neked mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer?”

Vagy itt: „Panyi nevű indexes pöcs képtelen magyarul írni.” „A jobbikos seggfej nagyjából ezeket a kérdéseket tette fel.”

Vagy itt: „Éppen ezért bőven elegendő, ha Zolikát, ezt a beteg, frusztrált faszt, legközelebb pofán vágják. Ráfér.”

Vagy itt: „Ez a Kovács Gergely nevű pali egy személyiségzavaros fasz.” 

Vagy itt: „Tessék mondani, mi a redvás, búbánatos, ótvaros, telebaszott lófasznak kellene nevezni a török megszállást?

A sort még nagyjából addig lehetne folytatni, amíg túl nem terhelődnének a szerverek. És ez a Zsolti mondja nagyjából 6 millió magyarra, aki tuti nem kormánypárti, hogy hülye és gyűlöletkeltő. Nem mellesleg, annak a miniszterelnöknek a seggéből szól ki, aki semmi más választási programot nem kínál az embereknek csak ellenségképre és gyűlöletre épített propagandát.

Bencsik András  múlt heti produkciója után okunk van azt feltételezni, hogy a gyorsreagálású Orbán-fluffereknek a hajrában parancsba adták, hogy az eddiginél bővebb nyállal kell dolgozni. És ez amúgy rendkívül szórakoztató.