Összenő, ami összetartozik: Toroczkaiék a fideszes sajtóval karöltve támadják a Jobbikot

Végül is örülnünk kell annak, hogy a Mi magunk Mi Hazánk mozgalom már nyíltan a kormánysajtó segítségével összehangolt, szisztematikus támadást intézett a Jobbik ellen. Mi már korábban is megírtuk, hogy Toroczkai László a Fidesz érdekében cselekszik. Az élet pedig minket igazol.

Az már önmagában árulkodóan morbid, hogy egyre több mattfideszes ismerősöm lájkolgatja, osztogatja a közösségi médiában a Pongrátz-Novák-Toroczkai triumvirátus által indított új mozgalom - a nevét illetően állítólag már volt egy kis veszekedés -, a Mi Hazánk támadásait a Jobbik ellen. Nem csodálkoznánk, ha egyszer kikerülne valami levelezés, ami egyértelműen igazolná azt, hogy itt Orbán és a Fidesz áll a háttérben.

Önmagában mindent elárul az a tény, hogy a szélsőségesen kormánypárti origo.hu és a minden szint alatti, orbánista Ripost áll Radnai Lászlónak, a Jobbik korábbi kommunikációs tanácsadójának lejárató kampánya mögött. Mindenesetre szabad szemmel is jól látható, hogy egy összehangolt karaktergyilkos támadásról, habonyista lejáratásról van szó. Toroczkaiéknak ebben a történetben persze a legméltatlanabb szerep jutott, az árulók szerepe. Most éppen ahhoz kell asszisztálniuk, persze a kezdeményezők szerepében, hogy Radnait kommunista ügynöknek állítsák be. Már önmagában vicces, hogy a sokak által besúgónak és ügynöknek tartott Toroczkai ellentámadásának éppen az ügynökkérdés a tárgya. Nem csodálkoznánk azon sem, ha néhány hét múlva ez a csipet-csapat visszaemelné a Vona elleni „teriblekkes” kamuvagdalkozást a lakájmédia témái közé.

Radnait is kerestük a lakájmédiában megjelent vádakkal kapcsolatban, aki a következő választ küldte szerkesztőségünknek:

Tisztelt Béres Úr,

most érkeztem meg Egyiptomba szabadságra. Egy hét múlva szívesen a rendelkezésükre állok, illetve írásban addig is. Röviden annyit, ezek az állítások egytől-egyig hamisak, minden alapot nélkülöznek, a magán és a szakmai életem is transzparens, állok bármilyen átvilágítás elé. Ugyanakkor jogi úton elégtételt fogok venni a hamis vádakat kitalálókkal szemben.

Üdvözlettel, Radnai László