Novák Elődék régi jobbikos címlistát felhasználva próbálnak pártot gründolni

Elegáns és hazafias. Ja, nem.

Azzal már korábban is foglalkoztunk, hogy volt idő, mikor Novák Elődnek még „rém kellemetlen” volt Toroczkai László, ennek ellenére most közösen gründolnak pártot. A Jobbik korábbi alelnöke, országgyűlési képviselője többek között arról is beszélt egy hangfelvételen, hogy Toroczkait bedarálta a Betyársereg, és nem tartja jónak azt az irányvonalat, hogy bűnözőkkel is együttműködjenek. Szóba került továbbá az a bizonyos pofon is, mikor Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője váratlanul megütötte Novákot, amiért az a párton belül az előbbi álláspontot fogalmazta meg.

Most úgy áll a dolog, hogy Novák Előd a régi jobbikos címlistát felhasználva próbál tagságot toborozni a Mi Hazánk Mozgalomnak. Teszi mindezt úgy, hogy az adatok felhasználásához semmi joga nem lenne, hiszen a címlistán szereplők nem erre a célra adták meg azokat.

Az exjobbikos a következő szöveggel igyekszik pártolókat szerezni:

Tisztelt újbudai Honfitársam!

A Jobbikban való, fájó csalódásunk, kilépésünk után sem adtuk fel céljainkat, sőt újult erővel, tiszta lélekkel alapítjuk meg a Mi Hazánk Mozgalmat, illetve hamarosan annak első alapszervezetét várhatóan épp a XI. kerületben. Alulról szerveződő mozgalmunkhoz, programunkhoz az Ön tanácsait, észrevételeit is köszönettel vesszük. Amit a Mi Hazánkról eddig tudni lehet:

http://mihazank.hu

https://www.facebook.com/mihazank

Kérem, jelezze, ha szeretne további információkat kapni rólunk, vagy ha akár szívesen be is kapcsolódna közösségünk életébe valamilyen szinten.

Köszönettel:
Novák Előd
a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója
http://facebook.com/novakelod