Volner vs VolNER - szórakoztató videó az igazi köpönyegforgatásról

VolNER Jánosról rég hallottunk, most épp megint köpött egyet a levegőbe, majd aláállt.

Annak hírértéke már nincs, hogy a Fideszével betűről betűre megegyező propagandacuccot tol VolNER János, ugyanakkor roppant szórakoztató, hogy ő, és az őt futtató kormánypárti brancs mindezt abszolút hihetőnek, hitelesnek gondolja.

Most épp az ultrafideszes Magyar Nemzetnek beszélt arról, hogy "vannak még emberei a Jobbikban". Szerinte ők egy ellenzéki győzelem után dezertálnának és vele tartanának, mert "nem fogja hagyni, hogy a baloldal kormányra kerüljön".

Arra eddig se nagyon figyelt senki, hogy Volner János mit mond, de azért igyekezett elérni, hogy komolyan vegyék: két éve arról értekezett, hogy

"a balliberálisokat eszközként használó szabadkőművesek bevándorlókkal árasztanák el Európát".

Arról egyszer sem mesélt VolNER János, hogy az utóbbi években azoknak ad legszívesebben interjút, akik annak idején róla is válogatott ocsmányságokat terjesztettek. De hiába, van, aki könnyen felejt. Azt ellenben korábban kikérte magának, hogy ő az ellenzéki összefogásnak soha nem lesz a része. És igen, ebben legalább következetes szilárd értékrendű Jánosunk, hiszen azt mindenki tudja, hogy amíg a Fidesz kormányoz, ő soha nem lesz az ellenzék része. Dicséretes.

Az alábbi, alig több mint egy percben Volner János komplett meghasonlott személyisége benne van. Mondhatnánk úgy is, hogy a szava járása úgy fordul, mint a szél.