Micsoda elismerés: Németh Sziló váratlanul felböfögte, hogy a Honvédkórház Gyurcsányék alatt tudta azt, amit a bécsi szuperkórház

Vajon mire gondolhatott a Fidesz nehéztüzére? Ezzel az újabb elborult kijelentésével egyrészt Gyurcsányékat dicsérte, másrészt, ha valaki csak egy kicsit is képben van a Honvédkórház jelenlegi állapotával, és a sógorok nemrég átadott szuperkórházának adottságaival kapcsolatban, akkor az pontosan tudja, hogy Sziló - immáron sokadjára - ezúttal is nevetségessé tetté magát.

Csak azt tudjuk elképzelni, hogy a beszélő disznósajt ezúttal nem a birkafejet, a pacalt, a csülköt tolta túl, hanem ledarálta, és betolta mindhármat egyszerre, aztán kiállt egy kicsit a napra, megvárta, amíg hat a cucc, majd betántorgott a gépe elé, és rendkívül színvonalas Facebook-oldalára böffentette elmés megállapításait.

- röfögte Facebook-oldalára a bogrács-király.

Ahogyan az lenni szokott, Szilárd megint f.szerdőbe szaladt, igen, hatalmasra nyitott szájjal. Egy kommentelő is észlelte ezt, és pillanatok alatt zúzta szét Sziló mindkét agysejtjét. Hogy mivel? Hát a tényekkel:

A robotok valóban szuperek, de sok köze az Orbán-kormánynak nem volt hozzájuk, hiszen 2007-ben adták át őket a szocialista kormányzás idején.

A robotok alapvetően nem a közvetlen betegellátásban vesznek részt, valójában meglehetősen egyszerű lények, teherhordásra használják őket.

Az viszont igaz, hogy a robotok liftjei kevesebbszer romlanak el, mint az emberek által használt liftek.

Bár Németh Szilárd nem utal rá, de érdemes megnézni a videón, hogy valójában mekkora különbség is van a Norden Kranekenhaus és a Honvédkórház között: előbbiben mozgólépcsőkön közlekednek bent, ha épp nem lifttel, az intenzív osztály tágas, egészen elképesztő felszereltséget látni a képsorokon.

Amíg Bécsben 1-2 ágyas szobák vannak, az ágyakhoz telepített, a betegek nyugalmát szolgáló TV-vel, wifivel, konzollal, addig Budapesten 8-12 ágyasak a szobák.

De az alábbi videót megnézve, inkább döntsd el te, hogy a szinte folyamatosan orvoshiánnyal, az összeomlás elkerüléséért küzdő Honvédkórház, vagy a bécsi intézmény tart-e előrébb :-D :-D :-D

A prolihisztor előrántott még egy "bizonyítékot", hogy megcáfolhatatlanná tegye bejegyzését, ezen a képen a fideszes Apáti Bence látható, aki láthatóan nagyon jól érzi magát a világszínvonalú magyar kórházban :-D :-D :-D

apáti

Fotó: Facebook/Apáti Bence