Az Orbán-kormány alatt brutális ütemben fogy a magyar

Nem szülnek úgy a magyar nők, ahogy Kövér szeretné, hogy lesz így mindenki unokája magyar??? Úgy tűnik, semmit sem érnek a kormány látszatintézkedései, meg az, hogy a kormánypárti propagandagyárak rendületlenül igyekeznek elhitetni az emberekkel, hogy sikeres Orbánék láthatóan kudarcba fulladt családvédelmi programja.

2019 első kilenc hónapjában az előző év azonos időszakához képest ismét nőtt a természetes fogyás mértéke, ugyanis bár a halálozások száma nem nőtt, a születések száma tovább zuhant.

Ez pedig elég egyszerű matek, oly sokszor elmondtuk már, de a számok, Orbánékkal ellentétben ezúttal sem hazudnak.

Hiába Novák Katalin bullshitjei, hiába Kövér számtalan, épeszű ember számára felfoghatatlan agymenése, vagy a hangzatos családi otthonteremtési kedvezmény, ami során valójában amit támogatásként ad, illetékben bőven visszaszedi a kormány, nem nagyon, sőt egyre kevésbé akarnak szülni a magyar nők.

Ami ahhoz vezetett, hogy idén, az első kilenc hónapban 33279 fővel csökkent az ország népessége

- derült ki a KSH adataiból.

Ami nem csoda, hiszen valódi lakhatási támogatásokra, normális bérekre, és olyan jövőképre lenne szüksége a fiataloknak, amit ez a kormány láthatóan képtelen és nem is akar biztosítani számukra, és amit, amíg Orbán Viktornak hívják az ország miniszterelnökét, csak valamelyik külföldi országban kaphatnak meg.