Mennyire vagy kiégve péntek délelőttre? Csak, mert Stefka szerint "klímalobbisták gyújtották fel Ausztráliát"

Míg Bencsik András korábban azt szakértette meg, hogy a "nem tisztogatott" bozótos kapott lángra, addig Stefka István - a NER szellemi szintjét hűen tükröző gondolkodó - azt ötlötte ki, hogy a tüzet klímaaktivisták csinálták, hogy végre legyen klímavészhelyzet. Ennek azért hagyunk időt.

Szóval, a "rendszerváltó újságíró" - igen, az Stefka István - a Polbeat nevű prostisrácokos "vitaműsorban" Schiffer Andrást próbálta meggyőzni arról, hogy az ausztrál tüzeket a klímaaktivisták csinálták. És itt illik pontosan idézni, mert ezeket a sorokat ép elme nem képes tűpontosan visszaadni:

„Na most, a legújabb nyomozások és kutatások szerint a klímalobbi egyszerűen felgyújtotta több helyen többször Ausztrália erdeit, bozótjait, és direkt azért csinálták mindezt, hogy legyen klímavészhelyzet" - jelentette ki Stefka.

Ezt meg csak úgy idemásolom:

A mentális retardáció tulajdonképpen nem klasszikus értelemben vett betegség, hanem inkább egy kóros állapot, amikor a szellemi képességek fejlődése elmarad, megreked egy bizonyos szinten.