Kubatov Gábor szurkolási technikákat oktat, miután 3 évre kitiltotta a Fradi-tábort a stadionból

A Ferencváros ma játszik a Leverkusen ellen az Európa Ligában, ennek apropóján pedig Kubatov Gábor fontosnak tartotta, hogy praktikus tanácsokkal lássa el a kiutazó szurkolókat.

„Mivel mindig őszinte voltam a Ferencváros szurkolókhoz, megpróbálok most is az lenni” - kezdi a klub elnöke. A Ferencváros szurkolói pedig már itt hangosan felnevethetnek, de ennél csak ütősebb részek következnek. Például az, mikor a nertársi hierarchiában a Fradi első számú Gábora megpróbálja elmagyarázni, hogyan is kellene használni a „Szívtől az égig” karlendítést, hogy az UEFA ne akadjon rajta ki.

De ennyi spoiler elég is, íme a videó:

Mint ismert, a Ferencváros ultrái – több mint három évig – nem jártak szeretett csapatuk mérkőzéseire, mert az akkor új Groupama Arénában bevezették a vénaszkenneres beléptetőrendszer. Számos, több ezres tüntetés, demonstráció zajlott le, és tiltakozó meccsnézésen bizonyosodott be az NB II-ben, hogy a Ferencváros valójában attól a szimbiózistól Ferencváros, amit a leghűségesebb szurkolók és a zöld-fehér klub aurája alkot. És nem Kubatov Gábortól. A Kubatov Gábor által gyötört Ferencváros volt egyébként az egyetlen hely Magyarországon, ahol úgy gondolta a vezetés, hogy vénaszkennerrel és szurkolói kártyával kriminalizálni a drukkereket értelmes dolog. Őszinteség lvl 999.

Aztán ha emlékszik még valaki, a 2018-as választás előtt fél évvel Kubatov Gábor, akinek neve a „takarodj” „utótag”, és válogatott, ízes káromkodások nélkül el sem hagyta a szurkolók száját, hirtelen megenyhült, és rájött, hogy nem kell a szkenner. És hopp, a szurkolók újra a lelátón voltak, a legnagyobb barátságban a NER által a klub élére pattintott kiskirállyal.

Na, ez a mester tanítja most, hogy hogyan is kellene szurkolni a Fradi-tábornak.

Ja, és ha már karlendítés: emlékszünk, mikor a Tábor spiclijeként elhíresült Bede Zsolt újraértelmezte a felelős szülő fogalmát?

A különböző Facebook-csoportokban terjedő fénykép alapján az Orbánnal korábban mosolyogva parolázó Bede Zsolt egy múzeumi vitrin, illetve egy horogkeresztes zászló előtt karlendítéssel „integet” együtt kisfiával. Az már csak hab a tortán és jól mutatja Bede történelemismeretét - a helyesírás és  az angol nyelv mellett -, hogy mindezt magyar címeres pólóban  teszi. 

bede02

Bede Zsolt és az erkölcsi nevelés (Forrás: Facebook.com)

Kubatov Gábor bírósági eljárás alatt álló párttársa, Boldog Isván szerint amúgy Bede Zsolt Vadhajátsok "portálja" az etalon, ami a magyar sajtót illeti.

Neki, mit mondanál, Kubi? Őt nem tanítod meg szurkolni?