Aztakurv@! Orbánék 1300 menekültet telepítettek be titokban, csak féltek a lelepleződéstől!

OrbanRohogos_comicstyle

Na, ez az igazi bréking. Az őszödi beszéd ehhez képest semmi. A bizonyíték, hogy Orbánék tényleg úgy bánnak a magyar néppel, mint a degeneráltakkal. Mert megtehetik. Mert hagytuk. Mert hagyjuk. De most lehullt a lepel.

Mióta is folyik a porhintés, szemfényvesztés, hülyítés a migránsveszélyről, a brüsszeli kézitusáról, a háborúról, a sátáni Sorosról, az emberkedésről, Orbán Viktor haza-, nemzet-, Európa- és világmegmentő szerepéről? Ezer éve. 

Hosszú esztendők óta nincs más, csak Soros, migráns, bevándorló, megerőszakol, széttép, be akar jönni, be akarja telepíteni stb. 

De mi nem hagyjuk, megvédjük, megállítjuk, nem leszünk bevándorló ország, Európa nudli, a liberális Soros-bérencek elmehetnek a francba - harsogja a Fidesz-propaganda. 

Aztán kiderül, hogy a patyolat had nem patyolat, hanem bizony éjsötét. De annyira, hogy saját mamelukjuk leplezi le őket. 

Altusz Kristóf, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak ismerte el, hogy Orbánék titokban befogadtak 1300 menekültet, mert nem akarták, hogy Magyarország az EU fekete báránya legyen - szúrta ki a HírTV. Emlékeztetőül: az Európai Unió által meghatározott kvóta 1294 főről szól. 

Ezt Orbánék fű alatt teljesítették. Szépen, csendben. Ahogy a fideszes csinovnyik fogalmazott, a menekültek biztonsága érdekében. 

Értik, ugye? Először gyűlöletbe fullasztják az egész országot, a lakosság majdnem lincsel Őcsényben, rendőrt hívnak a turistákra, mert migránsnak nézik őket, lehazaárulóznak mindenkit, aki szót emel az uszítás ellen, és tessék: kiderül, hogy nincs itt semmiféle kézitusa, sőt, még egy nyomorult koki sem. No, meg Vona Gábor és a Jobbik áruló, hogy nem akar pénzes migránsokat sem.

Behódolás van, csalás, hazugság, az emberek megvezetése, polgárháborús feszültség szítása. Keménykedés a népnek. "Tessék, hülyék! Ennyibe nézünk benneteket! Semmibe." 

A HírTV videója: