Így tanítja „integetni” a horogkeresztes zászló előtt kisfiát a kormánypárti izé!

A Fradi-tábor spiclijeként elhíresült botrányhős ismételten újraértelmezte a felelős szülő fogalmát.

Már áprilisban szembesülhettünk arról, hogy milyen tágan értelmezi a felelős gyermeknevelést a mihazánkos-fideszes „zugfirkász”, amikor is - fia jelenlétében - egy focilabdával rúgta meg a Nyugati téren a DK egyik aláírásgyűjtő sátrát. Ezután az eset után egyébként a rendőrök rabosították is Bayer Zsolt kedvencét, majd a történtekkel kapcsolatosan a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Azt nem tudjuk, hogy azóta mi történt az ügyben, bár akkor sem lennénk meglepődve, ha konkrétan semmi, hiszen egyre több pletykát hallunk arról, hogy a kormánypárti ízé valójában rendőrspicli.

A helyesírásból és angol nyelvtudásból már leszerepelt pincérből lett orbánista lakáj viselkedése mindenesetre felveti, hogy Bede talán veszélyezteti a feltehetően nevelése alatt álló vagy rábízott kiskorú értelmi, erkölcsi, illetve érzelmi fejlődését.

A különböző Facebook-csoportokban mostanában terjedő fénykép alapján az Orbánnal korábban mosolyogva parolázó Bede Zsolt egy múzeumi vitrin, illetve egy horogkeresztes zászló előtt karlendítéssel„integet” együtt kisfiával. Az már csak hab a tortán és jól mutatja Bede történelemismeretét - a helyesírás és  az angol nyelv mellett -, hogy mindezt magyar címeres pólóban  teszi. Talán az a kollégánk járt legközelebb az igazsághoz, aki amikor elsőre ránézett az alábbi fotóra csak annyit tudott kinyögni magából, hogy

Ez egy igazi kretén!

Erre írná képzeletbeli hősnőnk, Vágvölgyi Noémi, hogy 

mijenigaz tölle.

bede02

Bede Zsolt és az erkölcsi nevelés (Forrás: Facebook.com)