Szárnyal az ország: Az elmúlt tíz napban 21-en fagytak meg, főleg fűtetlen lakásban

Így 95-re nőtt a fagyhalál áldozatainak száma a szeptember közepétől január közepéig terjedő időszakban. Közben a kecskeméti luxusbörtön sertés oldalas a menü.

Olcsó demagógia is lehetne a fentiek egymás mellé helyezése, de talán mégiscsak abszurd, hogy amíg a nerkegyeltek orgazmusközeli állapotban dicsérik nap mint nap, hogy mennyire kiváló a kormányzati politika, addig emberek halnak meg a saját lakásukban, mert nincs pénzük fűteni, Mengyi Voldemort Roland pedig különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt tejszínes, gombás csirkemellet majszol kis túlzással összkomfortos "cellájában".

A Magyar Szociális Fórum összesítése szerint tíz nap alatt huszonegyen fagytak meg az országban, hiszen január 5-ig 74-en hűltek ki végzetesen Magyarországon. Az emberjogi szervezet szerint a tavalyihoz képest az emberéletben keletkezett veszteség növekvő tendenciájú. A legtöbben (az áldozatok 60 százaléka) fűtetlen lakásukban, a többiek a kórházba szállításuk közben, beszállításuk után (mintegy 20 százalék), illetve a szabad ég alatt (kb. 20 százalék) hűltek ki.

Eközben az Alfahír birtokába került 2018 végi és 2019 eleji menüsor szerint a kecskeméni "luxusböriben" majorannás sertéstokány, tejszínes, gombás csirkemell, sült oldalas és rántottsajt jár a fogvatartottaknak, miközben ilyen szobákban pihennek:

Ja, s mellékesen a "már nem kampányoló" Fidesz közben egy komplett politikai kampányt húz fel a "börtönbiznisznek" nevezett kártérítési perekre.

Igen, kedves kormánypárti honatyák, nagyon nem így kell kinéznie egy börtöncellának. És egy szárnyaló országban nagyon nem szokás halálra fagyni az állampolgároknak.