Így menekült el a kérdések elől a "sajtóetikát" emlegető Koncz Zsófia

Koncz Zsófia állítólag minden országgyűlési választáson segítette apját, még ott is, ahol el sem indult. A Fidelitas-bulik „királynője”  ott már megtanulhatta volna, hogy egy politikusnak a munkakörébe tartozik, hogy egy választási kampányban válaszoljon a sajtó kérdéseire. Persze, Koncz Zsófia úgy tűnik, erről is hazudott, vagy nagyon nagy baj van a memóriájával. De lehet, hogy azért keveri a hazai választásokat, mert 2017 óta Washingtonban dolgozott. 

Koncz Zsófia körül annyia kínos esemény, hogy egyáltalán nem váratlan fordulat, hogy az N1TV munkatársaival nem volt hajlandó szóba állni. A politikai pedofília jobban bejött neki, mint hogy az adófizető választopolgárok számára fontos kérdésekre válaszoljon.

"Nem kívánok nyilatkozni" - ennyi jött ki a magát nagyon a választókerület problémáival kapcsolatban nagyon felkészültnek tartó fideszes jelölt száján.

Pedig bizonyára sokakat érdekelt volna például, hogy tisztában van-e annak súlyával, hogy gyerekeket használt fel politikai célokra. Vagy az, hogy az ellenzék közös jelöltjét nem engedték Jobbik-logó alatt indulni. Zsófia azonban inkább "nem is talál szavakat" arra, hogy "mennyire etikátlan", hogy újságírók követik és kérdéseket tesznek fel neki.

Egyébként ha valaki a sajtóetika sírját megásó, majd leköpő fideszes médiabirodalommal a háta mögött hivatkozik a sajtóetikára, az nagyjából olyan, mint amikor Bayer Zsolt emelt szót a közbeszéd romló színvonala miatt. Persze, olyasvalakinek, akinek az édesapja halála az egyetlen politikai programpontja, annak ez a legegyszerűbb tartalompótlék. Már ha épp nem dobható be Soros Görgy vagy Gyurcsány Ferenc neve. Bár az mindig indtant win.