Nézzünk Németh Szilárd buta tekintete mögé: nem nemzetbiztonsági-, hanem Fidesz-kockázat miatt menekülnek el Orbánék a kérdések elől

MenekulosFideszes_comicstyle

Dübörög a cirkusz! A Fidesz prolihisztora, Németh Szilárd, aki ha épp nem az Arany János-emlékév fővédnöke és nem Toldit szaval, akkor az ellenzéket ostorozza.

Hetek óta arca annak az izzadságszagú témának, mely Szél Bernadettet afgán származású munkatársa, Dr. Janan Mirwais miatt nemzetbiztonsági kockázatként, Soros-bérencként minősíti, kvázi leprásként viszonyul az LMP társelnökéhez.

Azért jó, ha a kormány szerény képességű embereivel vitet el kínos ügyeket, mert azok az egyszerűségüknél fogva nem veszik észre, milyen nevetségesek, másrészt az igazság sem túlzottan zavarja őket. Németh Szilárd pedig minden csekély igénynek megfelel: nem akasztja meg a gondolkodásban az a tény, hogy Dr. Janan Mirwais korábban éveken keresztül Schmidt Mária munkatársa volt a Terror Házában és a XX. Század Intézetben is. Az sem veti vissza a Németh-i lendületet, hogy a Soros-bérencnek titulált Szél Bernadett korábbi, néhány hónapos munkahelye az a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület volt, melyet a magyar kormány belügyminisztériuma a mai napig támogatásokkal lát el, hogy segítse a migránsok beilleszkedését a társadalomba.

Na, de a tények eddig sem érdekelték a közvélemény által nem túl hízelgő jelzőkkel felruházott Fidesz-alelnököt.

Tegnap a Fidesz-KDNP Németh vezetésével kivonult a nemzetbiztonsági bizottság üléséről. (Rettenetes volt látni szegény Lezsák Sándort, egykori irodalmárt, költőt, amint kullog kifelé Németh Szilárd utasítására. Látják, milyen világ ez: egy egykori finom értelmiségi, tanárember ugrál egy primitív hőzöngő felszólítására…)

Kivonultak az ülésről fideszék, mert addig nem hajlandóak beszélni a Soros-tervről, a Stop Soros törvénycsomagról és a Sorost támogató civil szervezetekről, amíg a vamzer Szél Bernadett ott van. 

De nézzünk egy kicsit Németh Szilárd buta tekintete mögé!

Nincs itt semmiféle nemzetbiztonsági kockázat, és ezt a Fidesz is jól tudja. Nem Szél Bernadettől kell óvni a fontos információkat a nemzetbiztonsági ülésen. Ez blöff, lufi, az amőba szinten működő Fidesz-szavazók hergelése.

Az igazság az, hogy a Fidesz épp magát védi a meneküléssel. Mert nincsenek fontos információk. A Stop Soros törvénycsomag baromság, tartalmatlan, komolytalan, súlytalan pótcselekvés, amellyel megpróbálnak most előremenekülni a saját emberük elszólása miatti lelepleződés okán.

Nem nemzetbiztonsági kockázat van a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, hanem Fidesz-kockázat.

Az ellenzéki képviselők az LMP-s Szél Bernadettől a jobbikos Mirkóczki Ádámon át az elnöklő szocialista Molnár Zsoltig mind-mind két lábon járó kellemetlen kérdések, melyekkel Németh Szilárd és társai nem akarnak szembesülni, merthogy nem tudnak azokra választ adni.

Meg kellene magyarázniuk a betelepítéseket, a „Soros-szervezetek” támogatását, a letelepedési-kötvényeket, a gyűlöletkampányra elszórt tízmilliárdokat, a brüsszeli egyetértő szavazásokat, amit itthon honvédő háborúként adnak elő. Ezzel mind-mind szembesítenék őket az ellenzéki képviselők, s ez súlyos kockázat a Fidesznek. Pontosabban ez a valódi kockázat.

És egy kis adalék a fent leírtakhoz a 444.hu jóvoltából: 

Ébresztő, emberek!