Bakondi György karrieríve csúcsra ért: Szerinte "az ingyenes vakcina is ösztönzi a migrációt"

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán fejtette ki fontos észrevételét.

Bakondi György az, aki szép summát kap azért, mert egy héten belül korlátlan mennyiségben képes megijedni a migrációtól. Most attól ijedt meg, hogy az ingyenes vakcina miatt is jönnek a migránsok. Bár azok jönnek folyamatosan, de most még jobban jönnek.

Tehát:

A koronavírus-járvány és az ingyenes vakcina is ösztönzi az illegális migrációt - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György hozzátette: a járvány miatt tömegek veszítik el a munkahelyeiket, így a jobb megélhetés reményében egyre nagyobb számban kísérelnek meg fejlettebb országokba, ezen belül az Európai Unió tagországaiba eljutni.

A migránsozás amúgy némileg aktualitását vesztette a járvány kitörésekor, de Bakondi György ettől nem jött zavarba. Főleg azért, mert korábban már megtalálta az összefüggést a koronavírus és az illegális migráció között. Március-április tájékán ugyanis az a veszélyhelyzet állt elő, hogy az emberek a fertőzés árnyékában nem foglalkoztak eleget a migráció kérdésével, pedig… Pedig

„az Európába igyekvők nem ismert vírusokat hozhatnak be Afrikából” - mondta akkor.

Namármost, azóta az M1 aktuális csatornán 171431653131361357645276439462765464527647457245. alkalommal fejtette ki, hogy jönnek a migránsok. Folyamatosan. Ezt egy percre se szabad elfejejteni.

És itt van néhány durva dolog például, ami a migráció miatt van:

1. Köztörvényes bűnözés

2. Fertőző rák

3. Sertéspestises szendvics

4. Nem ismert vírusok Afrikából

5. Az, hogy Németh Szilárdnak hetente kell sajtótájékoztatót tartania a határ mellett, pedig helyette pacalpörköltet is főzhetne otthon.

6. A fertőzések számának emelkedése